2018. december 10., hétfőMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 283,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / George Clooney neje Észak-Koreához hasonlította Magyarországot – videó

Hirdetés

George Clooney neje Észak-Koreához hasonlította Magyarországot – videó

“Soha nem került börtönbe annyi újságíró, mint napjainkban” – mondta az ENSZ egy csütörtöki rendezvényén Amal Clooney, a filmsztár George Clooney neje.

Az emberi jogi ügyvéd a Telegraph tudósítása szerint bírálta Donald Trumpot és politikáját, amiért az amerikai elnök korábban a sajtó munkatársait az emberek ellenségének nevezte. Clooney szerint Trump politikájának negatív hatása számos autokrata rezsimben érezhető, itt pedig példaként Észak-Koreát, Törökországot, valamint Magyarországot is megemlítette.

Clooney arról is beszélt, hogy nagyon sok ügyet látott, amikor az újságírókat kíméletlenül célba vették, hogy ne tudják megírni az igazságot, bírálni a mindenkori kormányt.

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181207_amal_clooney_ensz_eszak_korea_diktatura_magyarorszag#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tizenöt évet kapott a kokainkirályként elhíresült Darko Šarić

Tizenöt évet kapott a kokainkirályként elhíresült Darko Šarić

Tizenöt év letöltendő börtönre ítélte a szervezett bűnözést vizsgáló különleges belgrádi bíróság a “balkáni kokainkirályként” …