2019. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elutasította a szexbalesetben lebénult nő keresetét az angol bíróság

Hirdetés

Elutasította a szexbalesetben lebénult nő keresetét az angol bíróság

Biztos nem egy habkönnyű pettingelés folyt azon az ágyon, ami összetört, és amiről valósággal katapultálódott egy angol nő, aki az esés után lebénult. 

A 46 éves Claire Busby fejjel érkezett le a franciaágyról pózváltás közben, amikor a paralízist kiváltó sérülést szerezte. A nő az ágyat forgalmazó céget okolta, ugyanis szerinte hibás, rosszul összeszerelt ágyat adtak el neki, és be is perelte őket.

A bíróság azonban tragikus kimenetelű balesetnek nevezte az esetet, és elutasította a nő kérelmét. Barry Cotter bíró szerint ugyanis az ágy nem volt gyártáshibás, és semmi nem bizonyítja a gyártó felelősségét az ügyben. 

A berkishire-i Maidenheadben élő nő a gyártó szerint mindössze túl közel volt az ágy széléhez, és ezért eshetett ilyen szerencsétlenül, és a bíróság a hivatalos indoklásban is azt emelte ki, hogy rossz mozdulat, és az ágy szélén való elhelyezkedés együttesen okozta a balesetet, ugyanis a nő csak a két kezére támaszkodott, amikor a lábait maga alatt át akarta nagy lendülettel húzni, amit a bíróság “nem egyszerű manőverként” írt le. 

Hirdetés

A Berkshire Bed Company cég közleményt adott ki, amiben üdvözlik a bíróság döntését, és sajnálatukat fejezik ki a baleset miatt, és jobbulást kívánnak. 

(BBC)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha
még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is
olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet
az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2018/11/09/elutasitotta_a_szexbalesetben_lebenult_no_keresetet_az_angol_birosag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Annál is melegebb volt június végén Franciaországban, mint eddig hittük

Annál is melegebb volt június végén Franciaországban, mint eddig hittük

Támogatóinknak köszönhetően több száz emberrel beszélhettünk vidéki riportjaink során. Megdőlt a hőség abszolút rekordja Franciaországban: …