2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elkészült a világ legnagyobb O1G-felirata

Hirdetés

Elkészült a világ legnagyobb O1G-felirata

“Irigykedve neztem, ahogy az emberek Magyarorszagon a hoba tapossak az O1G feliratokat. Sajnos itt utoljara 40 eve esett a ho ezert erre itt eselyem se lenne” – magyarázta a 444-nek a magyar pilóta, hogy miért írt le O1G-mintázatú pályát repülőjével Florida felett.

A Floridában élő magyar pilóta akciója három órán át tartott. Eszközként egy Cessna gyártmányú egymotoros kisgépet használt. A felirat két rekordot is tart. 

  1. Egyrészt ez a legdrágább O1G, mivel a gépet  bérelte a pilóta.
  2. A légiközlekedési térképen kirajzoló felirat 7200 négyzetkilométeres területen készült, ami nagyjából BAZ-megye területének felel meg, így méretben is rekorder.

Más kérdés, hogy szabad szemmel nem látszik. 

Hirdetés

Az O1G-zés egyébként a havazással lett hatalmas divat Magyarországon, a webkamerák előtti kormánykritika miatt az illetékesek még a kamerák közvetítését is lekapcsolják. Inkább senki ne tudja, milyen az idő Debrecenben, de a vezért nem szabad kritizálni.

Pedig Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatón mondta el, hogy az a hülye, aki hülyézik. Az O1G-re egyébként védjegyoltalmat is kértek.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/01/14/elkeszult_a_vilag_legnagyobb_o1g-felirata/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A német köztévé szerint Magyarország demokráciájának ártottak az uniós pénzek

A német közszolgálati ZDF Zoom+ című szerda esti adásában azt a kérdést feszegették, hogy ártanak-e …