2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egy texasi pár rabszolgaként dolgoztatott egy afrikai lányt 16 éven át

Hirdetés

Egy texasi pár rabszolgaként dolgoztatott egy afrikai lányt 16 éven át

Akár húsz év börtönt is kaphat egy texasi pár, mert éveken át dolgoztattak gyakorlatilag rabszolgaként egy általuk befogadott afrikai lányt.  

A férfi, Mohamed Toure, fia a korábbi guineai elnöknek, és az afrikai országból hozták magukkal az akkor ötéves lányt. Ezek után éveken át munkára kényszerítették: a lánynak kellett főznie, mosnia, felújításokat végeznie, és gondoskodnia a házaspár öt gyerekéről. Amikor olyan korba lépett, hogy iskolába kellett volna járnia, akkor azt a lehetőséget is megtagadtak tőle.

southlake-couple

Az iratait is elvették tőle, és annak ellenére kényszerítették arra, hogy az Egyesült Államok területén maradjon, hogy közben lejárt a vízuma is. 

Hirdetés

Végül 2016 decemberében, a szomszédok segítségével tudott megszökni a pártól, akiket most bűnösnek talált az ügyben illetékes texasi bíróság. 

(via)

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/01/11/egy_texasi_par_rabszolgakent_dolgoztatott_egy_lanyt_16_even_at/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Korrupció gyanújával áll bíróság elé Nicolas Sarkozy

Korrupció gyanújával áll bíróság elé Nicolas Sarkozy

A francia semmítőszék végleg jóváhagyta a párizsi büntetőbíróság azon döntését, amely alapján befolyással való üzérkedés …