2019. szeptember 22., vasárnapMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Csinos, szőke, orosz nő húzta csőbe az osztrák alkancellárt az ibiziai luxusvillában

Hirdetés

Csinos, szőke, orosz nő húzta csőbe az osztrák alkancellárt az ibiziai luxusvillában

Filmbe illő, kalandos úton jutottak hozzá a Süddeutsche Zeitung újságírói a Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárt leleplező és lemondásra kényszerítő videóhoz. Mint megírtuk: a bevándorlásellenes Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetőjéről egy olyan titokban készített videó szivárgott ki, amelyen a politikus a 2017-es ausztriai parlamenti választás előtt egy ibizai luxusvillában azt ígéri egy orosz nőnek, hogy ha megveszi a legnagyobb osztrák napilapot és a választási kampányukhoz támogatást ad, cserébe zsíros állami megbízásokat kaphat.

Három órát kellett autóznunk a videó átvételéhez, majd egy benzinkútnál kellett várnunk. Onnan tovább irányítottak minket egy másik helyre, majd egy elhagyott hotel épületében adták át az anyagot. Az egész olyan volt, mint egy rossz filmben

– mondta Bastian Obermayer, a Süddeutsche Zeitung újságírója. Kollégája, Leila Al-Seori arról beszélt, hogy a videót a közzététel előtt alaposan feldolgozták és ellenőrizték. Megnézték, nem manipulált felvételről van-e szó. Az ibizai luxusvillában készített, rejtett kamerás felvétel hangminősége nagyon rossz volt, nem mindig tudták, ki beszél éppen. A német újságírók azt is bevallották, hogy sokszor ők sem mindig értették a cigiző, szusit, Red Bullt és vodkát vedelő politikusok osztrák dialektusát.  

Az újságírókat meglepte, hogy a két politikus mennyire kendőzetlenül beszél az ellenfeleik táborába tartozó politikusok személyes ügyeiről egy olyan nőnek, akit nemrég ismertek meg, és ők sem tudhatták, hogy tényleg az-e, akinek kiadta magát.

Hirdetés

A laza beszélgetésben például a későbbi osztrák alkancellár arról pletykált, melyik politikus drogozik vagy melyikük homoszexuális. Ilyenekről az ember csak a legbelsőbb bizalmasainak szokott beszélni, mondták az újságírók. 

Még érdekesebb, hogy ki az a csinos fiatal nő, akivel a vodkát iszogató politikusok beszélgetnek. Erre persze senki nem tudja a pontos választ, csak azt, hogy ő mit mondott magáról. 

A Süddeutsche Zeitung azt írja, a 7 órás videó elején látható, ahogy Strache és bizalmasa,  Johann Gudenus akkori bécsi alpolgármester találkozik a karcsú, szőke, hosszú hajú, magassarkú cipőt és elegáns dizájnerruhát viselő nővel, aki Aljona Makarova néven mutatkozik be. 

Az ő arccal nem látszik a videón, csak egy villanásnyira tűnik fel, amikor belép a terasz ajtaján. Aki Strache mellett ül, az párttársa felesége. 

www.sueddeutsche.de

www.sueddeutsche.de

Neve alapján ő egy Putyinhoz […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/05/19/heinz-christian_strache_fpo_botrany_oligarcha_orosz_ibiza_video_ausztria_johann_gudenus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Parittyával indultak neki a hongkongi tüntetők, könnygázt kaptak

A rendőrség könnygázt vetett be szombaton Hongkongban a kormányellenes tüntetők ellen, akik a város Tuen Mun …