2019. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Bűnösnek találták az amerikai szexszekta vezetőjét

Hirdetés

Bűnösnek találták az amerikai szexszekta vezetőjét

Öt órányi mérlegelés után az esküdtszék bűnösnek találta Keith Raniere-t, a NXIVM nevű amerikai szexszekta vezetőjét. Rainere hosszú ideig visszaélt a hatalmával, évekig használta ki azokat a nőket, akiket ő, vagy más amerikai hírességek találtak a szervezetnek.

063 1141913231

Fotó: Drew Angerer / Getty Images Hungary

Raniere a Hollywood Reporter szerint rezzenéstelen arccal hallgatta az esküdtszék döntését.

A szektavezető tetteit részletesen kibeszélték a bíróságon: Raniere a világ legokosabb emberének vallotta magát, annak ellenére, hogy az iskolában éppenhogy nem bukott meg több tantárgyból. A szektát arra használta, hogy kielégítse a szex, hatalom, és irányítás iránti vágyait. A férfi a szekta több tagját is megbélyegezte a nevének kezdőbetűivel, egy 15 éves taggal pedig rendszeresen élt szexuális életet. Raniere fényképeket is készített a lányról, amiket trófeaként tartott az irodájában.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/06/19/nxivm_keith_raniere_szex_szekta/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az emberiség 11 százaléka nem jut elegendő táplálékhoz

Támogatóinknak köszönhetően több időnk van hosszú, nagyobb elmélyülést kívánó anyagokon dolgozni. Az ENSZ hétfőn kiadott …