2019. január 20., vasárnapMa Sebestyén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.01.20. Sebestyén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Bevándorlást segítő aktivistát erőszakolt meg egy migráns

Hirdetés

Bevándorlást segítő aktivistát erőszakolt meg egy migráns

Egy bevándorlási aktivista vádol azzal egy marokkói származású férfit, hogy megerőszakolta őt. Az ügy pikantériája, hogy az erőszakkal vádolt férfi is bevándorlási aktivista – írta a Voice of Europe a francia La Voix du Nord beszámolójára hivatkozva.

Az incidens október negyedikén történt Calais-ban. A francia bulvárlap szerint az erőszakkal megvádolt migráns is bevándorlást segítő aktivistaként tevékenykedik.

A kép illusztrációForrás: AFP/SOOC/Nikos Libertas

A Pascal Marconville ügyészség megerősítette, hogy a nő valóban vallomást tett egy marokkói férfi ellen, aki állítása szerint megerőszakolta őt. A rendőrség még nyomoz az ügyben.

Az ügy nem egyedi a migránsokat segítő aktivisták körében Franciaországban. 

Hirdetés

A múlt héten két nőt támadtak meg, akik egy montpellier-i aktivista találkozóra mentek. Akkor egy migránscsoporthoz tartozó gyerek tépett le egyikőjük nyakából egy aranyláncot. Németországban is voltak már incidensek az önkéntesek és a bevándorlók között. Egy fiatal lányt a közelmúltban megerőszakolt egy migráns, akinek az aktivista németet tanított. 

Forrás:
http://www.origo.hu/nagyvilag/20181017-migrans-eroszak-franciaorszag.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Törökországban ezrek tüntettek egy éhségsztrájkot folytató képviselőnő mellett

A csaknem egy éve raboskodó Güven november 8-án kezdett éhségsztrájkba, tiltakozásul Abdullah Öcalannak, a Kurdisztáni …