2019. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
2019.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / „Az élet unalmas, szóval miért ne?” – mészárlás közben posztolt a kaliforniai lövöldöző

Hirdetés

„Az élet unalmas, szóval miért ne?” – mészárlás közben posztolt a kaliforniai lövöldöző

Ahogyan korábban megírtuk, egy volt katona lövöldözött szerda este egy kaliforniai bárban, aki megölt 12 embert, majd a szórakozóhely egyik irodájában magával is végzett. David Long korábban tengerészgyalogos volt, és csak kisebb, közlekedési ügyekben került összeütközésbe a törvénnyel, 2015-ben pedig ő volt verekedés áldozata egy szórakozóhelyen.

A bárban épp egy diákrendezvényt tartottak, így az áldozatok között sok a fiatal.

Az ABC News most azt írja, a férfi közösségi oldalán többször is posztolt, miközben sorra ölte meg a bárban tartózkodókat. Long, miután belépett a bárba, rögtön rálőtt a bejárat közelében álló alkalmazottakra – biztonsági őrökre és felszolgálókra egyaránt – majd szünetet tartott, hogy gondolatait megossza ismerőseivel.

Elszomorít, hogy már nem fogom hallani azokat a logikátlan és pátoszos mondatokat, amiket a számba adnak, amikor arról beszélnek majd, vajon miért tettem. Közben az igazság az, hogy semmi különösebb okom nincs, de az élet unalmas, szóval miért ne?

Hirdetés

– írja Long, aki néhány perccel később újra posztolt, ekkor már azt írta, tudja, hogy megőrült, de az ilyen borzalmak után az emberek semmi mást nem csinálnak, csak együttérzésükről biztosítják az áldozatok hozzátartozóit, és csodálkoznak, hogy ilyesmi megtörténhet.

A 28 éves volt tengerészgyalogos a bár közelében élt édesanyjával, az egyik szomszéd szerint egyszer ki kellett hívni hozzájuk a rendőrséget, mert Long és az anyja hangosan veszekedtek, egy másik szomszéd szerint pedig a férfi csak nagyon ritkán hagyta el a házat, általában csak otthon ült.

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181110_Az_elet_unalmas_szoval_miert_ne__meszarlas_kozben_posztolt_a_kaliforniai_lovoldozo#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Muszlim terroristák robbantottak Mogadishuban, 17 halott

Támogatóinknak köszönhetően minden tüntetést élőben közvetítettünk az elmúlt fél évben. Támogass te is! Felrobbant egy …