2019. június 17., hétfőMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ausztrália és Kanada is menedékjogot ajánlott a családja elől menekülő szaúdi lánynak

Hirdetés

Ausztrália és Kanada is menedékjogot ajánlott a családja elől menekülő szaúdi lánynak

Megkapta a menedékjogot Ausztráliától az a 18 éves szaúdi lány, aki családja elől menekült nemrég Thaiföldre – írja a CNN. Rahaf Mohammed al-Kunun azt állította, családja bántalmazza, ezért egy kuvaiti nyaralás alkalmával megszökött, célja Ausztrália volt. A thaiföldi reptéren azonban feltartóztatták, ezután elbarikádozta magát egy szállodai szobában, amit csak azután hagyott el, hogy az ENSZ védelmet ígért neki.

A thai bevándorlási hatóság vezetője azt nyilatkozta, a lánynak Kanada is menedékjogot ajánlott, ezért most azt várják, melyik ország mellett dönt.

Al-Kunun jelenleg Bangkokban tartózkodik egy meg nem nevezett helyen, a thai bevándorlási hatóság szerint biztonságban.

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20190111_Ausztralia_es_Kanada_is_menedekjogot_ajanlott_a_csaladja_elol_menekulo_szaudi_lanynak#rss

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy férfi véletlenül elvitt egy harminc centis kígyót a hátizsákjában Floridából Hawaiira

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/06/16/egy_ferfi_veletlenul_elvitt_egy_harminc_centis_kigyot_a_hatizsakjaban_floridabol_hawaiira/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …