2019. március 20., szerdaMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
2019.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 312,00 Ft | USD: 275,00 Ft | CHF: 275,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Akasztás okozta a 20 éves ausztrál blogger halálát

Hirdetés

Akasztás okozta a 20 éves ausztrál blogger halálát

Mi is megírtuk, hogy kritikus állapotban találták egy luxusjacht fedélzetén az utazós videóiról ismert 20 éves ausztrál bloggert, Sinead McNamarát. A nőt mentőhelikopterrel szállították kórházba, de már nem tudtak rajta segíteni, a kórházban meghalt. McNamara egy mexikói milliárdos, Alberto Bailleres bányászmágnás családja tulajdonában álló jacht fedélzetén utazott. A tulajdonosok azonban már napokkal az influenszer halála előtt elhagyták a hajót, csak a személyzet maradt ott.

A Daily Mail szerint a nő boncolását Athénban végezték el (a hajó, amelyen megtalálták, a görögországi Kefaloniá sziget közelében horgonyzott), és kiderült, hogy halálát akasztás okozhatta. Egyelőre nem tudni, hogy a blogger öngyilkos lett, vagy megölték. A boncolást végző intézmény szerint az erre irányuló, további vizsgálatok akár hónapokig is eltarthatnak.

Sinead McNamara négy hónapja dolgozott a Mayan Queen IV elnevezésű hajón a legénység tagjaként. A Daily Mail úgy tudja, hogy a mostani lett volna az utolsó műszakja a jachton. Az ausztrál sajtó szerint édesanyja és lánytestvére épp Görögország felé tartottak, hogy találkozzanak vele, amikor értesültek haláláról.

Forrás: http://hvg.hu/vilag/20180904_Akasztas_okozta_a_20_eves_ausztral_blogger_halalat#rss

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Fidesz kizárásával az Európai Néppárt veszített volna súlyából

Jó döntés született az Európai Néppárt közgyűlésén, a Fidesz kizárásával ugyanis az Európai Néppárt veszített …