2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A Reddit népe segített elkapni egy cserbenhagyásos gázolót

Hirdetés

A Reddit népe segített elkapni egy cserbenhagyásos gázolót

A washingtoni állami rendőrségnek sikerült letartóztatnia egy embert, aki autójával elütött majd cserben hagyott egy biciklistát. Az ügy érdekessége, hogy a közösségi média segített a megoldásban – írja a BBC. 

A rendőrség még csütörtökön, közvetlenül a halálos kimenetelű cserbenhagyásos gázolás után kért segítséget a Twitteren az autóból a gázolás helyszínén maradt alkatrészt kiposztolva. Arra voltak kíváncsiak, milyen márkájú járműből származhat a letört darab. 

102976648 washington

Fotó: Twitter

A fotó végül a “WhatIsThisThing” nevű subreddit fórumon landolt, aminek éppen az a célja, hogy a felhasználók kitalálják, mi lehet az oda posztolt képeken. Általában növényeket, állatokat, obskúrus tárgyakat azonosítanak itt a redditezők. 

Hirdetés

Egy u/JeffNuts nevű felhasználó a fórumon felismerte az autóból letört darabot: “ez egy Chevy Silverado első lámpa foglalata”, írta. Jeffről kiderült, hogy azért ilyen profi alkatrészfelismerésben, mert korábban Maryland államban dolgozott a járműfelügyeletnél, ahol a kocsik lámpáit is átnézték. 

Az autó típusának sikeres azonosítása után a washingtoni rendőrség egy névtelen bejelentést is kapott, ami megerősítette Jeff tippjét. A rendőrség nem sokkal később megtalálta a kitört jobb első lámpájú Chevrolet pickupot, tulajdonosát pedig letartóztatták. 

Forrás: https://index.hu/kulfold/2018/08/18/a_reddit_nepe_segitett_elkapni_egy_cserbenhagyasos_gazolot/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A német köztévé szerint Magyarország demokráciájának ártottak az uniós pénzek

A német közszolgálati ZDF Zoom+ című szerda esti adásában azt a kérdést feszegették, hogy ártanak-e …