2020. augusztus 13., csütörtökMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.13. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A kések veszélyeiről szóló eseményen késeltek meg egy fiatalt Londonban

A kések veszélyeiről szóló eseményen késeltek meg egy fiatalt Londonban

Gyilkossággal vádol a Scotland Yard egy 17 éves londoni fiatalt, aki a gyanú szerint egy csütörtöki, a kések veszélyeire rámutató eseményen halálra késelte a 18 éves Hakim Sillahot – írja a Guardian.

A ahtóságokat csütörtök délután riasztották a London nyugati részén található Uxbridge egyik közösségi házához, ahol az esemény zajlott. A kiérkező rendőrök itt találtak rá a megkéselt Sillahra, akit a mentők nem sokkal később kórházba is szállítottak, de az életét már nem sikerült megmenteniük. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történhetett: a jelenlegi információkból annyi derült ki, hogy Sillah és a másik fiatal valamin összevesztek, ez verekedésig fajult, az egészet pedig a késelés zárta le.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/11/10/keseles-nagy-britannia-london-halal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Minszk visszautasította a külföldi bírálatokat

Visszautasította a fehérorosz kormány azokat a külföldi bírálatokat, amelyeket azért kapott, mert a hatóságok erőszakot …