2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A fegyveres rabló édesanyja szerint fiának nem kellett volna meghalnia

Hirdetés

A fegyveres rabló édesanyja szerint fiának nem kellett volna meghalnia

Andrew Herrera december elején fegyverrel próbált kirabolni egy éttermet a texasi San Antonióban, ám az egyik vendég megállította őt, ami a fiatal fiú életébe került. Andrew édesanyja most a KSAT-TV-ben kérdezi a rablást megakadályozó férfit, miért kellett a fiát megölnie – írta meg a theBlaze nevű oldal.

dead dude 21 1515108596633 11441295 ver1.0 1280 720

Fotó: KSAT

A 19 éves fiú december 6-án lépett be a Popeye’s nevű gyorsétterembe és fegyvert szegezett az egyik férfi vendégre, hogy pénzt követeljen tőle. A férfi, aki éppen a családjával vacsorázott, azt mondta, nem ad a fiúnak semmit. Az édesapa megkérte a fegyverest, hogy engedje el a családját. Andrew ebbe belement, így az édesanyja két gyermekével elhagyta az éttermet. A család másik két gyermeke azonban a gyorsbüfé mosdójában volt éppen. Mikor Andrew meglátta a két gyereket előjönni a mosdóból, feléjük fordította fegyverét. Ám, mint kiderült az édesapánál is volt fegyver, amit ekkor előrántott és öt lövéssel végzett Andrew Herrera-val.

Nagyon sok ember életét megmentette, ő a nap hőse

Hirdetés

– nyilatkozta Michael Starnes rendőrkapitány az Express-News-nak. A nyilatkozatban megerősítette, hogy az édesapának volt fegyvertartási engedélye és csak önvédelemből használta fegyverét.

Andrew Herrera édesanyja, Cynthia Ruiz azonban most azt kérdezi a hősnek tarott édesapától, hogy az első lövés után miért tüzelt többször. Mrs. Ruiz szerint fia megérdemelte volna a büntetését, de azt nem, hogy megöljék.

Miért lőtt még négyszer? Miért lőtte meg ötször?

– teszi fel kérdéseit a KSAT-TV-nek.

Mrs. Ruiz elmondta, hogy fiát tíz évesen bipoláris személyiségzavarral, majd pár évvel később skizofréniával diagnosztizálták. A lövöldözés előtt három héttel abbahagyta gyógyszereinek szedését. Az édesanya azt is hozzátette, hogy egy szemtanú szerint Andrew fegyvere nem is volt megtöltve, ezt az állítását azonban a rendőrség nem erősítette meg.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2019/01/11/a_fegyveres_rablo_edesanyja_szerint_fianak_nem_kellett_volna_meghalnia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Zavaros a Fidesz magyarázata az oroszok szavazati jogáról az Európa Tanácsban

Egyre zavarosabb, mit csináltak a Fidesz képviselői az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének (PACE) szavazásán, ahol …