2019. május 26., vasárnapMa Fülöp napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.26. Fülöp Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / A brazil külügyminiszter szerint a klímaváltozás egy marxista összeesküvés

Hirdetés

A brazil külügyminiszter szerint a klímaváltozás egy marxista összeesküvés

Az újonnan megválasztott brazil elnök, Jair Bolsonaro újonnan megválasztott külügyminisztere,  Ernesto Araújo szerint 

a klímaváltozás egy marxista összeesküvés része, amivel csak a nyugati társadalmak gazdaságát akarják aláásni és Kínáét megemelni.

Hirdetés

A Guardian írja, hogy az új kormány januárban lép életbe, és Araújó személyes kitűzött célja az, hogy “elősegítse azt, hogy Brazília és a világ megszabaduljon a globális világnézettől”, amit ő maga keresztényellenesnek tart.

Az 51 éves Araújo korábban egy kis hatalommal bíró tisztségviselő volt, aki most azt állítja, hogy néhány meg nem nevezett baloldali politikus a környezetvédelem témáját csak arra használja, hogy nagyobb uralomra törjön.

Olyat is állított, hogy a balközép Munkáspárt “kriminalizálja a szexet, és azt mondja, minden heteroszexuális szex egyenlő az erőszakkal”.

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2018/11/15/a_brazil_kulugyminiszter_szerint_a_klimavaltozas_egy_marxista_osszeeskuves/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Donald Trump különleges trófeát adott át egy szumóbajnoknak

Donald Trump amerikai elnök éppen négynapos látogatását tölti Japánban. Ennek keretében egy szumómérkőzésre is ellátogatott, …