2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Xbox One – visszatértek az avatarok

Hirdetés

Xbox One – visszatértek az avatarok

Komoly traumát okozott jó néhány magyar játékosnak, amikor itthon hivatalosan elstartolt az Xbox Live, és az átköltözéskor nem kapták meg a beígért virtuális pulit.

Ennek már nyolc éve, nagyjából túltettük magunkat a dolgon, és ideje, hogy elbúcsúzzunk régi avatarjainktól is. Az októberi Xbox One frissítés újakat hozott, példátlan szintű testreszabhatósággal, ami nagyon dicséretes. Nem csak bőr-, szem- és hajszínt választhatunk, de terhes, amputált és kerekesszékes avatar is színesíti a lehetőségeket.

Hirdetés

A figurák megjelennek a játékosok profilján, a barátok blokkjainál a főképernyőn, a Gamerscore ranglistáknál, a kluboknál, profilösszehasonlításnál és egyéb helyeken. Az Avatar Store-ból különleges öltözékeket, kiegészítőket vásárolhatunk, melyek száma folyamatosan bővül.

Másik nagy újdonság a Dolby Vision HDR streaming támogatás, amit a kompatibilis tévék tulajdonosai használhatnak ki. Bár ez minket nem érint, a narrátor spanyol, portugál, lengyel, svéd, holland és ausztrál angol nyelvvel bővült, az Egyesült Államokban Cortana és Alexa pedig kiegészült xboxos parancsokkal. A frissítés a konzolról telepíthető.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/xbox-one-avatar-254473.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

GameStar játékajánló – ezzel játszunk a hétvégén

Rögvest átadjuk nektek is a szót, ám előbb feltétlenül ki kell írnunk magunkból a frissen …