2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / World War Z – április óta megduplázódtak az eladások

Hirdetés

World War Z – április óta megduplázódtak az eladások

A kiadó április végén jelentette be, hogy már egymillió példány talált gazdára a játékból (digitálisan és dobozosan, minden platformon összesen), arra pedig különösen büszkék, hogy a PC-s változat is a várakozásokon felül teljesített. Azóta eltelt már egy hónap, a World War Z pedig szárnyal a pénztáraknál. 

A Saber Interactive szerint a megjelenés óta eltelt első hónapban 2 millió példány kelt el globálisan a Paramount Pictures filmjéhez kapcsolódó lövöldéből, amit a készítők egy új trailer kiadásával ünnepeltek meg. 

A fejlesztők a sikerre való tekintettel rengeteg új tartalommal készülnek a következő hónapokra, például egy új, tokiói küldetéssel is, amiben egy újfajta zombi típus kerül be a képbe, de számíthatunk új nehézségi fokozatra és heti kihívásokra is. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/world-war-z-eladasok-20190521-263467.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A legjobb mobiljátékok a héten

A legjobb mobiljátékok a héten

A Gears széria spin-offja mellett javasoljuk még, hogy próbáljátok ki a GRIS-t és a while …