2019. június 17., hétfőMa Laura napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2019.06.17. Laura Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 321,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / World War Z – április óta megduplázódtak az eladások

Hirdetés

World War Z – április óta megduplázódtak az eladások

A kiadó április végén jelentette be, hogy már egymillió példány talált gazdára a játékból (digitálisan és dobozosan, minden platformon összesen), arra pedig különösen büszkék, hogy a PC-s változat is a várakozásokon felül teljesített. Azóta eltelt már egy hónap, a World War Z pedig szárnyal a pénztáraknál. 

A Saber Interactive szerint a megjelenés óta eltelt első hónapban 2 millió példány kelt el globálisan a Paramount Pictures filmjéhez kapcsolódó lövöldéből, amit a készítők egy új trailer kiadásával ünnepeltek meg. 

A fejlesztők a sikerre való tekintettel rengeteg új tartalommal készülnek a következő hónapokra, például egy új, tokiói küldetéssel is, amiben egy újfajta zombi típus kerül be a képbe, de számíthatunk új nehézségi fokozatra és heti kihívásokra is. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/world-war-z-eladasok-20190521-263467.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Minecraft: Story Mode - közel 260 ezer forintért lehet most megvenni az összes részt

Minecraft: Story Mode – közel 260 ezer forintért lehet most megvenni az összes részt

A Telltale elhalálozásának egyik következménye, hogy a kiadó játékai sorra tűnnek el a digitális boltokból. …