2019. január 22., keddMa Vince napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.01.22. Vince Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / World of Warships – irányítható tengeralattjárókkal jött a halloweeni esemény

Hirdetés

World of Warships – irányítható tengeralattjárókkal jött a halloweeni esemény

Megszokhattuk már a Wargamingtől, hogy játékaikba egy-egy őrült játékmódot is behoznak időszakos eseményeikkel, de a World of Warships halloweeni játékmódja ennél többről szól. A készítők részben a lehetséges jövőbeli újítások tesztjeként is tekintenek a Terror of the Deep címet viselő csatára, ahol először a játék történetében tengeralattjárókat vezethetünk.

Rasputin legyőzéséhez még nem történelmi modelleket, hanem öt fiktív, steampunk elemekkel bőven megpakolt hajót használhatunk, amik közül csak egyet kapnak meg a játékosok kezdésként, a többit különleges feladatok teljesítésével oldhatják fel. Erre bő két hetük van, ugyanis a World of Warships tengeralattjárós játékmódja az október 31-ei indulástól november 15-éig játszható. A mélység használata mellett (a felszínen való közlekedés mellett a játék különbséget tesz aközött, hogy periszkópmélységben vagyunk, vagy ennél lejjebb merültünk, sőt, a látási viszonyok is romlanak a felszíntől távolodva) új játékmechanizmusként külön, a tengeralattjárók ellen bevetett robbanótöltetek is érkeztek a játékba. Az új játékmódban már most elmerülhettek, vagy előbb lejjebb belenézhettek egy rövidebb gameplay videóba, aminek itt megnézhetitek egy hosszabb változatát is.

A Wargaming közleménye szerint a World of Warships mögött álló csapat az esemény után kiértékeli a Terror of the Deepről begyűjtött adatokat, illetve a felhasználói visszajelzéseket, majd ez alapján döntik el, hogy a tengeralattjárók bekerüljenek-e állandó hajóosztályként a játékba.

Ti próbáltátok már a tengeralattjárókat? Hogy tetszettek?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/world-of-warships-halloween-tengeralattjarok-255281.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hogyan lehet streaminggel internetszolgáltatást reklámozni?

Hogyan lehet streaminggel internetszolgáltatást reklámozni?

Esport Universumos cimboráink már tavaly szeptemberben is rendeztek egy Heartstone Magyar Kupa powered by Vodafone elnevezésű …