2018. november 13., keddMa Szilvia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
2018.11.13. Szilvia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 284,00 Ft
Kezdőlap / Játék / World of Warships – irányítható tengeralattjárókkal jött a halloweeni esemény

Hirdetés

World of Warships – irányítható tengeralattjárókkal jött a halloweeni esemény

Megszokhattuk már a Wargamingtől, hogy játékaikba egy-egy őrült játékmódot is behoznak időszakos eseményeikkel, de a World of Warships halloweeni játékmódja ennél többről szól. A készítők részben a lehetséges jövőbeli újítások tesztjeként is tekintenek a Terror of the Deep címet viselő csatára, ahol először a játék történetében tengeralattjárókat vezethetünk.

Rasputin legyőzéséhez még nem történelmi modelleket, hanem öt fiktív, steampunk elemekkel bőven megpakolt hajót használhatunk, amik közül csak egyet kapnak meg a játékosok kezdésként, a többit különleges feladatok teljesítésével oldhatják fel. Erre bő két hetük van, ugyanis a World of Warships tengeralattjárós játékmódja az október 31-ei indulástól november 15-éig játszható. A mélység használata mellett (a felszínen való közlekedés mellett a játék különbséget tesz aközött, hogy periszkópmélységben vagyunk, vagy ennél lejjebb merültünk, sőt, a látási viszonyok is romlanak a felszíntől távolodva) új játékmechanizmusként külön, a tengeralattjárók ellen bevetett robbanótöltetek is érkeztek a játékba. Az új játékmódban már most elmerülhettek, vagy előbb lejjebb belenézhettek egy rövidebb gameplay videóba, aminek itt megnézhetitek egy hosszabb változatát is.

A Wargaming közleménye szerint a World of Warships mögött álló csapat az esemény után kiértékeli a Terror of the Deepről begyűjtött adatokat, illetve a felhasználói visszajelzéseket, majd ez alapján döntik el, hogy a tengeralattjárók bekerüljenek-e állandó hajóosztályként a játékba.

Ti próbáltátok már a tengeralattjárókat? Hogy tetszettek?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/world-of-warships-halloween-tengeralattjarok-255281.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Game Awards 2018 - íme a jelöltek listája

The Game Awards 2018 – íme a jelöltek listája

Érdemes lesz figyelemmel kísérni az idei The Game Awardsot, ugyanis amellett, hogy számos kategóriában jutalmazzák …