2019. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / World of Tanks Blitz – jutalmakkal ünnepeljük az 5. évfordulót

Hirdetés

World of Tanks Blitz – jutalmakkal ünnepeljük az 5. évfordulót

A World of Tanks és a Wargaming többi projektje mellett viszonylag kevés szó esik a Blitzről, pedig a mobiljáték ebben a hónapban két olyan mérföldkövet is ünnepel: egyrészt több mint 120 millió letöltéssel büszkélkedhet, másrészt már az 5. születésnapjához ért. 

A nagy nap június 26-án lesz, addig pedig a játékosok különleges ajándékokat zsebelhetnek be: 75 különböző típusú ajándékdobozért lehet harcba szállni, amelyek mindenféle jutalmakat tartogatnak a boosterektől kezdve egészen a prémium járművekig. Utóbbiak között helyet kapott három vadonatúj is: a T-34, a Sherman Firefly és az ELC bis atommeghajtású verziója. 

Sőt, már szimplán azzal is lecsaphattok egy speciális ajándékdobozra, ha bejelentkeztek az ünnepi hét alatt, ebben pedig egy német Panzer III A tank, egy 5 napos Prémium-hozzáférés és ritka boosterek kaptak helyet.

Az egészet megkoronázandó az utolsó napon minden tankkal a tapasztalati pontok ötszörösét gyűjthetjük be az első győzelemmel. 

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/world-of-tanks-blitz-nyeremenyek-264859.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Július második felében is lesznek még izgalmas játékok

Július második felében is lesznek még izgalmas játékok

Minden hónap végén jelentkezünk a következő néhány hét legizgalmasabb játékait tömörítő listánkkal, de nem árt, …