2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Wolfenstein: Youngblood – egy pénzért vehető valutával fegyvereidet is fejlesztheted majd

Hirdetés

Wolfenstein: Youngblood – egy pénzért vehető valutával fegyvereidet is fejlesztheted majd

A Wolfenstein: Youngblood egy nyomott áron érkező kooperatív lövölde. Úgy tűnik, hogy a Bethesda mikrótranzakciókkal szeretné megkeresni a különbözetet. A játékban lehetőségünk lesz aranyrudakat venni, amelyekkel elsősorban karakter kinézeteket és emote-okat vehetünk majd, de igazából a virtuális valutával a fegyvereket is lehet majd fejleszteni.

Ez alapvetően úgy is történhet, hogy a pályákon elszórt érméket felszedegetjük, de a pénztárcánk kinyitása jelentősen meggyorsítja a folyamatot. Andreas Ojerfors, a MachineGames vezető dizájnere szerint ez teljesen opcionális.

“Az elmúlt két hétben ezt játszottam a stúdióban, és egyszer sem kellett mikrótranzakcióhoz nyúlnom. Nem lesz rá szükséged, de ha időt akarsz megtakarítani, akkor ott a lehetőség. Amikor csak úgy játszod, akkor eszedbe se jut.”

A Wolfenstein: Youngblood megjelenése 2019. július 26-án lesz esedékes, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/wolfenstein-youngblood-currency-fejlesztes-264535.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A legjobb mobiljátékok a héten

A legjobb mobiljátékok a héten

A Gears széria spin-offja mellett javasoljuk még, hogy próbáljátok ki a GRIS-t és a while …