2019. április 20., szombatMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Warcarft III: Reforged – közelebb hozzák a World of Warcrafthoz

Hirdetés

Warcarft III: Reforged – közelebb hozzák a World of Warcrafthoz

A BlizzCon 2018 legörömtelibb bejelentése egyértelműen a Warcraft III: Reforged volt, hiszen rengeteg rajongó kérte már a Blizzardtól, hogy felújítva visszatérjen ez a klasszikus rész, a kiadó pedig alapjaitól keveri újra a kultikus játékát – sőt, azokkal is multizhatunk majd benne, akiknek csak a régi változat van meg. Kapaszkodjatok meg, van még ennél is feljebb. 

A Reforged két fejlesztője, Robert Bridenbecker és Brian Sousa nemrég a ComicBook.com-nak adtak interjút és beszéltek egy kicsit arról, hogy a rajongók még milyen változtatásokat tapasztalhatnak majd meg. Bridenbecker szerint ez remek alkalom arra, hogy áthidalják a hiányosságokat a Warcraft III és a World of Warcraft között. Az elmondásuk alapján többet kapunk majd Jainából, Sylvanasból és azokból a kulcsfontosságú karakterekből, amelyeket a World of Warcraft történelméből ismerhettünk meg. Tökéletes esély, hogy egy közös lore-esernyő alá hozzák a két játékot: nem lesz több ellentmondás, félig elmondott történetek és logikai bukfencek. 

A játékosok lehetőséget kaptak rá a BlizzConon, hogy kipróbálják a Reforgedet, és a szerencsés kiválasztottak valóban rengeteg WoW utalást vettek észre benne, de a legszembeötlőbb újdonság a Wrath of the Lich King bossok voltak, amik afféle “játék a játékban” érzetet keltettek. Persze attól, hogy a hézagok kitöltésére törekednek, még nem jelenti azt, hogy ne kapnánk meg azt a Warcraft III életérzést, ami miatt beleszerettünk. Bridenbecker szerint ez az egész a “közösség megőrzéséről szól”. Reméljük ez elég lesz hozzá, mert nagyon jól hangzik.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/warcraft-3-reforged-world-of-warcraft-255567.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series - felújítva kapjuk meg a zombis szériát

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series – felújítva kapjuk meg a zombis szériát

A Telltale Games csődje miatt majdnem befejezetlen maradt Clementine története, viszont a Skybound a rajongók …