2019. augusztus 26., hétfőMa Izsó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
2019.08.26. Izsó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 300,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Volt egyszer egy Hollywood – igazi időutazás az új trailer

Hirdetés

Volt egyszer egy Hollywood – igazi időutazás az új trailer

A legelső előzetes még csak a film hangulatát és a nívós stábot hivatott prezentálni, nem mutatott túl sok mindent a Volt egyszer egy Hollywood történetéből, a legújabb, közel háromperces trailerrel viszont már részletesebben is bemutatja, hogy milyen lehetett az álomgyár a ’60-as évek végén. 

Quentin Tarantino 9. filmjében megismerhetjük a hírhedt westernszínészt, Rick Daltont (Leonardo DiCaprio) és dublőrét, Cliff Booth-t (Brad Pitt), akik megpróbálnak kitörni a megszokott szerepkörükből, de az sem elhanyagolható tény, hogy a híres színésznő, Sharon Tate (Margot Robbie) szomszédai. A Ponyvaregény nyomdokaiban haladó sztori igazi sztárparádét vonultat fel, így DiCaprio, Pitt és Robbie mellett felbukkan még benne többek között Al Pacino, Timothy Olyphant, Tim Roth, Michael Madsen, Damien Lewis, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Kurt Russell, Bruce Dern és James Marsden is. Íme a trailer: 

A Volt egyszer egy Hollywood augusztus 8-án debütál a hazai mozikban. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/volt-egyszer-egy-hollywood-trailer-263470.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A legjobb mobiljátékok a héten

A legjobb mobiljátékok a héten

A Gears széria spin-offja mellett javasoljuk még, hogy próbáljátok ki a GRIS-t és a while …