2018. november 14., szerdaMa Aliz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.11.14. Aliz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Venom magyarázó – hős vagy gonosztevő?

Hirdetés

Venom magyarázó – hős vagy gonosztevő?

Mi alapvetően szerettük a Venom filmet, de nyilván a mozi csak egy parányi részletet tudott visszaadni a Marvel kiadó talán legsokoldalúbb szereplőjéből, aki antihős is vérengző szupergonosz is volt már az évek során. 

Legújabb magyarázó videónkban egészen a kezdetektől, a szimbióta születésétől meséljük el Venom történetét. Maratoni hosszúságú videóról van szó, ugyanis egyetlen fontos gazdatestet sem szerettünk volna kihagyni, a lény pedig az elmúlt évtizedek során nem csak Peter Parkerrel és Eddie Brockkal olvadt össze, bőven volt miről megemlékezni. A videó narrációját ezúttal is Bálint barátunk mondta fel, akinek kiváló Gardrób Stúdió csatornáján csomó érdekes hangoskönyvet találtok. 

Természetesen a jövőben is folyamatosan készülnek majd a magyarázók, és egyéb videók, amikről biztosan nem fogtok lemaradni, ha ráböktök erre a remek kis gombra itt lent: 

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/gstv/venom-magyarazo-254584.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb két stúdió került a THQ Nordichoz

Újabb két stúdió került a THQ Nordichoz

A THQ Nordic valószínűleg rájött, hogyan lehet végtelen pénzt generálni, de szerencsére nem bódító szerekre …