2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Végleg elhagyja a Blizzardot az egyik alapítója

Hirdetés

Végleg elhagyja a Blizzardot az egyik alapítója

Mike Morhaime már tavaly átadta a CEO pozíciót a World of Warcraftot egyengető J. Allen Bracknek, viszont most kiderült, hogy teljesen és végleg elhagyja a céget, amelynek többek között ő maga is alapítója volt.

Morhaime októberben jelentette be, hogy lemond a vezérigazgatói pozíciójáról, hogy aztán tanácsadóként maradjon az igazgatói tanácsban, most viszont egy hivatalos iratból kiderült, hogy már ez is csak pár hónapig marad így:

“Ahogy korábban közzétettük, Michael Morhaime 2018. október 3-án megegyezett az Activision Blizzarddal (a továbbiakban a Céggel), amelynek értelmében tanácsadói pozícióban maradna a Cégnél. Mr. Morhaime munkaviszonya 2019. április 7-én lejár.”

Ez azt jelenti, hogy Mike Morhaime, aki már az 1991-es megalakulása óta vezetői pozíciót töltött be a cégnél, majdnem 30 év után végleg elhagyja a Blizzardot. Ez egyébként nem az egyetlen komoly változás a cég környékén, hiszen a közelmúltban az kiderült, hogy az Activision-Blizzard pénzügyi igazgatója is elhagyja a kiadót, távozott a Blizz pénzügyes főnöke is, valamint a Bungie is elszakad az anyacégtől.

Hirdetés

Ezek fényében erősen kérdéses, hogy mennyire lesz 2019 az Activision-Blizzard éve.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/activision-blizzard-mike-morhaime-ceo-258127.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Bár a Rocksteady nagyon dolgozik valamin és a Warner Bros. Montréal is serénykedik egy rejtélyes …