2019. május 23., csütörtökMa Dezső napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.23. Dezső Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Vásárolj novemberi GameStart és gyere vasárnap féláron a PlayIT-re!

Hirdetés

Vásárolj novemberi GameStart és gyere vasárnap féláron a PlayIT-re!

A mai napon a GameStar előfizetői már megkapták a novemberi magazint, péntektől pedig bárki az újságosok felé veheti az irányt, hogy lecsapjon a legfrissebb lapszámra. Ez most azért is különösen megéri, mert a magazinban található kuponkóddal féláron jöhettek el a budapesti PlayIT Show-ra.

A kedvezmény elővételben és helyszínen is kapható vasárnapi normál jegy vásárlása esetén vehető igénybe, mindkét esetben az aktuális jegyárat felezik meg, tehát elővételben 1500, míg a helyszínen 1750 forintért vehettek normál belépőt. Fontos azonban észben tartani azt, hogy az elővételes lehetőség csak november 14. (tehát a mai nap) és november 16. között él. A PlayIT Show második napján, azaz vasárnap a rendezvény egész időtartama alatt (reggel 10 és este 19 óra) vehettek majd féláron normál jegyet, csak ne hagyjátok otthon a novemberi GameStart.

Elővételes vásárlás esetén ide kattintva kell kikeresnetek a vasárnapi normál jegyet, majd a “megveszem” gombra bökni. Ezután ne felejtsétek el a “GameStar 50%-os kedvezmény” szekcióba beírna a novemberi magazinban található kódot. 

Természetesen egy kuponkóddal csak egy vasárnapi normál PlayIT Show jegy vásárolható, illetve a kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. Találkozunk a PlayIT-en!

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/playit/gamestar-playit-show-felaron-255819.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Star Trek: Picard - megjött az új sorozat első kedvcsinálója

Star Trek: Picard – megjött az új sorozat első kedvcsinálója

Több sorozatban, filmben és még videojátékban is találkozhattunk már a Star Trek izgalmas világával, de …