2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Újabb fejlesztő mesélt arról, mennyire nehéz volt a Telltale-nél dolgozni

Hirdetés

Újabb fejlesztő mesélt arról, mennyire nehéz volt a Telltale-nél dolgozni

Tavaly szeptemberben dőlt össze a Telltale, miután a játékok nem tudták megismételni az első The Walking Dead évad sikerét, hiába préselte a vezetőség a dolgozókat.

Kevin Bruner, a cég egykori társalapítója és ügyvezetője (aki egyébként már 2017-ben lelépett) elmondta, szükség volt az utolsó pillanatos túlórázásokra, különben annyit sem élt volna a stúdió, mint így. Míg máshol megeshet, hogy ha a kitűzött őszi megjelenéshez nem tudják tartani magukat, elhalasztanak egy játékot tavaszra, a Telltale nem engedhette meg ezt a luxust, mivel kifogyott volna a pénzből. A fejlesztők büszkék voltak az elkészült termékre, de kiégtek a túlórázásban és utolsó pillanatos hajtásban. Bruner szerint muszáj volt mindent beleadni a túléléshez. Nem segített továbbá, hogy mindenképp meg akarták ismételni a The Walking Dead első évadának sikerét, részben azért, mert ez volt az elvárás a játékosok részéről, de magukról sem vártak kevesebbet.

Az elbocsátott dolgozók egy részét átvette a Skybound Games, hogy befejezzék a The Walking Dead: Final Seasont, míg mások új stúdiót alapítottak.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/uzlet/telltale-crunch-262006.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fade to Silence - hangulatos trailerrel készülünk a megjelenésre

Fade to Silence – hangulatos trailerrel készülünk a megjelenésre

A Fade to Silence egy posztapokaliptikus, fagyos világba kalauzol minket, ahol főhősünkkel túl kell élnünk …