2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Új Ghost in the Shell sorozat készül

Hirdetés

Új Ghost in the Shell sorozat készül

A Netflix mostanában nagyon rákapott az animés dolgokra: nemrég kaptuk meg az egyértelműen keleti animáció által inspirált Castlevania második évadját, a Neon Genesis Evangelion jövőre teljes egészében bekerül a kínálatba, nemrég pedig az is kiderült, hogy a cég egy élőszereplős Cowboy Bebop adaptációval készül.

Most egy újabb projektre derült fény, ugyanis a Netflix bejelentette, hogy 2020-ban érkezik a Ghost in the Shell: SAC_2045, amelyet ugyanaz a Production I.G. fog elkészíteni, akiknek az eredeti filmet és a Stand Alone Complex sorozatot is köszönhetjük, valamint olyan elismert animációs filmeket tudhatnak még maguk mögött, mint a Patlabor vagy a Steamboy.

Az eredeti 1989-es manga, valamint az 1995-ös filmadaptáció manapság már elengedhetetlen darabok a cyberpunk műfaj rajongói számára, de azoknak is érdemes lehet megnézni, akik csak egyszerűen szeretnének egy látványos és elgondolkodtató filmet látni, szóval ha esetleg nem tudjátok, miért is izgalmas ez a hír, akkor itt az ideje behozni a lemaradást.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/ghost-in-the-shell-stand-alone-complex-netflix-256856.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mortal Kombat 11 - Noob Saibot és egy másik régi ismerős is benézett

Mortal Kombat 11 – Noob Saibot és egy másik régi ismerős is benézett

Még ezekben a percekben is zajlik a Chicago Comic and Entertainment Expón a NetherRealm panelbeszélgetése, a belengetett …