2019. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
2019.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 325,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 288,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Trónok harca – kiderült, mikor indul az utolsó évad

Hirdetés

Trónok harca – kiderült, mikor indul az utolsó évad

Az HBO illetékesei végre megkegyelmeztek a Trónok harca sorozat rajongóinak, és elárulták, mikor elstartolna a nyolcadik, egyben utolsó évad. 

Ez persze nem annyira meglepő hír, hiszen a korábbi szezonok mind áprilisban, vagy esetleg március végén kezdődtek el, egyedül a tavalyi hetedik évadra kellett várni egy picit tovább, egészen pontosan júliusig. A premier pontos napját továbbra sem tudjuk, de az immár biztos, hogy 2019 áprilisában indul el az éveken át szőtt történet utolsó felvonása. 

Mindezt egy olyan új előzetessel adta a tudtunkra az HBO, amelyben az eddigi évadok legemlékezetesebb jeleneteit fűzték össze. 

Persze a nyolcadik évad után sem kell végleg búcsút intenünk Westerosnak, hiszen az HBO már most dolgozik a spin-off sorozatokon, amelyek közül egynek Naomi Watts lesz a főszereplője

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/game-of-thrones-season-8-premiere-255757.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

John Wick 3: Parabellum kibeszélő - a világ legszebb fejlövései

John Wick 3: Parabellum kibeszélő – a világ legszebb fejlövései

Írásos kritikánkat már olvashattátok a John Wick 3-ról, most viszont kamera elé ültünk, hogy videóban …