2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Többé már nem a Reszkessetek, betörők! a világ legnyereségesebb karácsonyi filmje

Hirdetés

Többé már nem a Reszkessetek, betörők! a világ legnyereségesebb karácsonyi filmje

Elég sok olyan karácsonyi film van, amit az emberek minden évben szívesen elővesznek az év végi ünnepekkor. Ilyen például a legendás Reszkessetek, betörők! is, ami egészen mostanáig képes volt megtartani az első helyet a legtöbb bevételt hozó karácsonyi filmek listáján, de ez most bizony megváltozott.

Eddig a Macaulay Culkin főszereplésével készült Reszkessetek, betörők! volt az a karácsonyi film, ami a legtöbb bevételt hozta a készítők konyhájára világszerte, ugyanis 476.6 millió dollár bevételt generált. Azonban nemrég hivatalosan is átvette a vezetést a tavaly novemberben megjelent A Grincs, ugyanis az Illumination animációs filmje 500.5 milliós bevételt tudhat magáénak világszerte, ami bizony elég szép kis összeg.

Azonban hazai pályán, vagyis az Egyesült Államokban továbbra is a Reszkessetek, betörők! vezet 285.7 millióval, amíg A Grincsnek eddig 269.8 millió dollárt sikerült begyűjtenie az országban. Ráadásul mivel gyakorlatilag már véget ért az ünnepi szezon, elég kicsi az esély arra, hogy az USA-ban is az első helyre kerüljön a tavaly debütált alkotás.

Hirdetés

Van kedvenc karácsonyi filmetek? Hogy micsoda, nektek is a Die Hard?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/a-grincs-bevetel-reszkessetek-betorok-258162.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Bár a Rocksteady nagyon dolgozik valamin és a Warner Bros. Montréal is serénykedik egy rejtélyes …