2019. február 20., szerdaMa Álmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.20. Álmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Thronebreaker: The Witcher Tales – rosszabbul fogy, mint amire a CD Projekt RED számított

Hirdetés

Thronebreaker: The Witcher Tales – rosszabbul fogy, mint amire a CD Projekt RED számított

Október 23-án jelent meg, és remek lett a legújabb The Witcher játék, a Thronebreaker. A történetét a The Witcher 3 írói írták, a fejlesztést is a CD Projekt RED végezte, a franchise kedvelőinek majdhogynem kötelező. 

Ugyanakkor az, hogy minden harcot Gwentben kell megvívni, illetve GOG-exkluzívként jelent meg, néhány játékost eltántoríthatott a vásárlástól. November 9-én a csapat váratlanul kiadta a játékot Steamen, és mint a legfrissebb pénzügyi jelentésből kiderült, ennek oka részben az eladások nem túl kedvező alakulása volt.

“A játék tetszett a közösségünknek, minek következtében az eladásokkal kapcsolatos elvárásaink at magasra tettük. Sajnos eddig még nem sikerült ezeket elérni. Optimisták maradunk… Úgy tervezzük, hogy még sok éven át áruljuk a Thronebreakert. Érthető okoktból a GOG-on adtuk ki először. Ez az elsődleges platformunk, szerettük volna elsősorban azok számára elérhetővé tenni a játékot, akik ott támogatnának minket. Ugyanakkor a GOG elérése összehasonlíthatatlan a Steamével. Tudjuk, hogy van egy hatalmas Witcher rajongói bázis a Steamen, ezért adtuk ki a játékot ott is.”

– mondta Adam Kicinski vezérigazgató. Hozzátette, hogy a steames megjelenést azért mindig fontolgatták. Felhívta a figyelmet arra is, hogy messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni, mivel a Thronebreaker egy szokatlan projekt, nem összeegyeztethető a csapat további alkotásaival. Pénzügyi bukásról szó sincs, csak az elvárások voltak túl magasak.

Hirdetés

A játék decemberben jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, kíváncsian várjuk, ott hogyan teljesít.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/thronebreaker-the-witcher-tales-20181115-255857.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Far Cry New Dawn videoteszt - pusztulás színesben

Far Cry New Dawn videoteszt – pusztulás színesben

Mocsy belemenős Far Cry New Dawn tesztjét olvashatjátok majd a következő GameStar magazinban, de addig …