2019. december 16., hétfőMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / The Witcher sorozat – felnőtteknek szóló alkotás lesz, tele szörnyetegekkel

Hirdetés

The Witcher sorozat – felnőtteknek szóló alkotás lesz, tele szörnyetegekkel

Azt eddig is gyanítottuk, hogy a Netflix nem a fiatalabb korosztály számára készíti a The Witcher szériát, hiszen Sapkowski fantasy világa nem éppen egy gyerekbarát hely. Szerencsére úgy tűnik, hogy ezen az új sorozat sem fog változtatni.

Lauren Hissrich, a The Witcher showrunnere az Entertainment Weeklynek beszélt arról, nagyjából mire számíthatunk a sorozat kapcsán. Az biztos, hogy egy nagyon felnőttes alkotás lesz, és ugyan konkrétumokról nem esett szó, de nagy valószínűséggel  ruha nélküli jelenetekből és erőszakosabb pillanatokból sem lesz hiány. Ez talán nem is annyira meglepő a rajongók számára, hiszen a könyvekben és a játékokban sem finomkodtak egymással a karakterek.

Kiderült még, hogy sok szörnyeteggel találkozhatunk majd a képernyőn, hiszen Geralt mégiscsak egy szörnyvadász, így el is várható, hogy ne csak emberekkel küzdjön meg. Hissrich szerint a rajongók meg fognak lepődni, hogy milyen sok rondaságot sikerült belepasszírozni az alkotásba, amelyek ráadásul szerves részeit képezik majd a sztorinak.

Végül azt is megtudtuk, hogy az első évadnak nem igazán lesz egy konkrét főgonosza, és a sorozatban feltűnő szereplők sem mindig lesznek fekete-fehérek, így előfordulhat, hogy a rajongók teljesen megértik majd a rosszfiúk motivációit.

Hirdetés

Úgy tűnik tehát, hogy sok tekintetben hasonlít majd a könyvekre és a játékokra a széria, ez pedig mindenképp jó hír, hiszen rengeteg összetett karakter akad a The Witcher univerzumában, akiket simán át lehetne ültetni a TV-képernyőkre is. Ti várjátok már a Netflix sorozatát?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/the-witcher-sorozat-uj-reszletek-266032.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így röhög az internet az Xbox Series X fura formáján

Így röhög az internet az Xbox Series X fura formáján

A The Game Awardson mutatkozott be az eddig Project Scarlett néven futó konzolcsalád, az Xbox …