2020. július 11., szombatMa Amália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.11. Amália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Játék / The Walking Dead – egy régi szereplő fog távozni a sorozat 10. évada után

Hirdetés

The Walking Dead – egy régi szereplő fog távozni a sorozat 10. évada után

A jelenleg is zajló San Diego Comic-Conon rengeteg újdonságot jelentenek be, és a The Walking Deaddel kapcsolatban, még egy egészen érdekes 10. évad előzetest is sikerült bemutatni, de sajnos egy nem túl jó hír rontotta le az összhatást. Spoileresnek nehéz nevezni a bejelentést, mert a történetet egyelőre nem ismerjük, de annyi biztos, hogy egy régi karaktertől búcsúznunk kell majd a következő szezon után.

Danai Gurira, a The Walking Dead 3. évada óta Michonne-t alakító színésznő hivatalosan is bejelentette, hogy számára a 10. évaddal befejeződik a sorozat, és azt követően nem fog visszatérni a szériához. Korábban már lehetett pletykákat olvasni Gurira távozásával kapcsolatban, de ezúttal biztos, hogy Michonne-t nem fogjuk már látni a 11. szezonban.

Gurira nagyon pozitívan nyilatkozott az AMC sorozatáról, a stábról és a színész kollégáiról, illetve elmondta, hogy számos nagyszerű élményt köszönhet a The Walking Deadnek. A színésznő várhatóan filmes karrierjét építgeti a továbbiakban, állítólag a 2020-ban debütáló Godzilla vs. Kong moziban kaphat szerepet.

Hirdetés

A The Walking Dead 10. évada október 6-án fog kezdődni. Nektek hiányozni fog Michonne karaktere? Vagy már teljesen elengedtétek a sorozatot?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/the-walking-dead-amc-10-evad-bucsu-266064.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …