2019. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Játék / The Walking Dead – egy régi szereplő fog távozni a sorozat 10. évada után

Hirdetés

The Walking Dead – egy régi szereplő fog távozni a sorozat 10. évada után

A jelenleg is zajló San Diego Comic-Conon rengeteg újdonságot jelentenek be, és a The Walking Deaddel kapcsolatban, még egy egészen érdekes 10. évad előzetest is sikerült bemutatni, de sajnos egy nem túl jó hír rontotta le az összhatást. Spoileresnek nehéz nevezni a bejelentést, mert a történetet egyelőre nem ismerjük, de annyi biztos, hogy egy régi karaktertől búcsúznunk kell majd a következő szezon után.

Danai Gurira, a The Walking Dead 3. évada óta Michonne-t alakító színésznő hivatalosan is bejelentette, hogy számára a 10. évaddal befejeződik a sorozat, és azt követően nem fog visszatérni a szériához. Korábban már lehetett pletykákat olvasni Gurira távozásával kapcsolatban, de ezúttal biztos, hogy Michonne-t nem fogjuk már látni a 11. szezonban.

Gurira nagyon pozitívan nyilatkozott az AMC sorozatáról, a stábról és a színész kollégáiról, illetve elmondta, hogy számos nagyszerű élményt köszönhet a The Walking Deadnek. A színésznő várhatóan filmes karrierjét építgeti a továbbiakban, állítólag a 2020-ban debütáló Godzilla vs. Kong moziban kaphat szerepet.

Hirdetés

A The Walking Dead 10. évada október 6-án fog kezdődni. Nektek hiányozni fog Michonne karaktere? Vagy már teljesen elengedtétek a sorozatot?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/the-walking-dead-amc-10-evad-bucsu-266064.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …