2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / The Mandalorian – új képeken a sorozat főbb karakterei

Hirdetés

The Mandalorian – új képeken a sorozat főbb karakterei

Az internet jelenleg a legújabb Star Wars film előzetesétől hangos, azonban egy másik, nagyon érdekesnek ígérkező kaland is kibontakozóban van a messzi-messzi galaxisban.

Egy teljes blokkot szántak a hétvégi Star Wars Celebration alatt a készülő új sorozatnak, a The Mandaloriannak, ami a Disney streaming szolgáltatásán debütál majd az ősz folyamán. A panelen Jon Favreau és Dave Filoni beszéltek, akik mindketten alkotóként vesznek részt a széria munkálataiban. Előbbinek a Vasember széria első két darabját, másodiknak a Star Wars két legnagyobb animációs sorozatát, a Klónok Háborúját és a Lázadókat köszönhetjük. 

Az első részt Filoni rendezi, de csatlakozik mellé ugyanezen szerepkörben Taika Waititi (Thor: Ragnarök), Debora Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Kábszer) és Bryce Dallas Howard, aki a Jurassic World szériából és a Black Mirror Nosedive című epizódjából lehet ismerős. Favreau íróként és producerként veszi ki a részét a projektből.

Hirdetés

A sorozat A Jedi visszatér és Az ébredő Erő között játszódik majd, valamikor a birodalmiak bukása és az Első Rend felemelkedése közötti időben. Egy mandalori fejvadász áll a cselekmény közponjában, akit Pedro Pascal alakít. Ő a Trónok harca Oberyn Martelljeként lehet ismerős a legtöbbeknek, vagy a Narcos Penájaként. Hozzá csatlakozik még többek között Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Gina Carano és Carl Weathers. 

Az infók mellett kaptunk még néhány új képet is a sorozatból, amik láttán minden valmirevaló Boba Fett rajongó szíve hevesebben ver majd. Ezeket ebben a galériában nézhetitek meg:

Ti várjátok már a sorozatot?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/the-mandalorian-kepek-jon-favreau-261999.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Túl sok ötlete volt a csapatnak, ezért kap folytatást a Breath of the Wild

Túl sok ötlete volt a csapatnak, ezért kap folytatást a Breath of the Wild

A Nintendo Switch sikeres indulásához nagy mértékben hozzájárult, hogy megjelenésekor az egyetlen kiemelt exkluzív az …