2019. február 23., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.23. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / The Mandalorian – érdekes kapcsolat lehet a sorozat és a Rogue One között

Hirdetés

The Mandalorian – érdekes kapcsolat lehet a sorozat és a Rogue One között

Egyre több információ derül ki a legújabb Star Wars projekt, a The Mandalorian sorozat kapcsán. Már szinte biztos, hogy a főszereplő Pedro Pascal lesz, illetve a Gina Carano is jelentősebb szerepet kaphat.

Ezúttal a Making Star Wars rajongói oldal talált rá néhány érdekes forgatási képre. Ezek alapján a The Mandalorianban is felbukkan a Death Troopers különleges egység, amelyet először a Rogue One-ban ismerhettünk meg. Sok rajongó bánatára a filmben nem kaptak túl fontos szerepet, így lehet bizakodni abban, hogy a sorozatban talán még többet megtudhatunk róluk. Nézzétek meg a képeket ti is alább, amelyek alapján a Death Trooperek felbukkanását feltételezik.

Persze a híresztelésre a sorozat készítői nem reagáltak, viszont elég izgalmas lenne, ha valahogy összekötnék a The Mandalorian történetét a Rogue One sztorijával.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/the-mandalorian-rogue-one-kapcsolat-255848.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halo Infinite - jöhetnek a szerepjátékos elemek?

Halo Infinite – jöhetnek a szerepjátékos elemek?

A Thurrott nevű tech oldal egyik munkatársa Brad Sams a legjobb információ forrás a következő …