2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / The Last of Us Part II – az egyik író is szerepel majd a játékban

Hirdetés

The Last of Us Part II – az egyik író is szerepel majd a játékban

A The Last of Us Part II fejlesztőcsapata egy ideje már lelkesen veszi fel a motion capture jeleneteket: nemrég kiderült, hogy a történet egyik legszívszorítóbb jelenetét már felvették, korábbi közösségi média bejegyzésekből pedig az is kiderült, hogy már az állatok mozdulatait is sikerült letudni. Most egy új kép került ki a stúdióból, amelyből megtudtuk, hogy a játék egyik írója is részt vett a felvételeken.

Halley Gross még 2016 végén csatlakozott a Naughty Dog íróihoz, miután korábban az HBO nagysikerű sorozatához, a Westworldhöz írt néhány epizódot. Gross most a saját Instagram-oldalán osztott meg egy képet, amelyben már a motion capture felszerelésben van a játék kreatív rendezőjével, Neil Druckmannel.

Guys, I’m in a video game! (I was super cool about it.)

Hirdetés

A post shared by Halley Gross (@grosstastic) on Jan 10, 2019 at 6:29pm PST

Azt egyelőre még nem tudni, hogy Gross pontosan milyen szerepben fog majd feltűnni, nem vennénk rá mérget, hogy egy főbb szerepet vállalt be, de az könnyen előfordulhat, hogy egy kisebb jelenet vagy egy cameo erejéig találkozhatunk majd vele.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/the-last-of-us-part-ii-motion-capture-halley-gross-258177.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ezek voltak szerintünk az E3 legjobb játékai

Ezek voltak szerintünk az E3 legjobb játékai

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az idei Electronic Entertainment Expo nem volt különösen izgalmas, de betudjuk …