2019. február 24., vasárnapMa Mátyás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.24. Mátyás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / The Game Awards 2018 – nézd a bejelentéseket élőben!

Hirdetés

The Game Awards 2018 – nézd a bejelentéseket élőben!

PlayStation Experience idén nem lesz, viszont a The Game Awards bőven kárpótolni fog minket, ugyanis Geoff Keighley és csapata egy izgalmas és meglepetésekben gazdag showra készül. Mindenképp érdemes lesz követni, ha ébren tudtok maradni.

Az idei esemény hazai idő szerint december 7-én, pénteken 02:30-kor kezdődik, azaz vagy nagyon későn kell feküdni annak, aki kíváncsi rá, vagy nagyon korán kelni. A műsorvezető ezúttal is Keighley lesz, és mint minden évben, most is kihirdetik az év legjobb játékait többféle kategóriában. Persze ez is fontos része az eseménynek, de valószínűleg mindenki azokra a bejelentésekre kíváncsi, amiket az elmúlt napokban és hetekben beharangoztak.

A szervezők legalább tíz leleplezést ígérnek, amelyeket nemrég próbáltunk mi is megtippelni. Ami szinte biztos, hogy lesz Devil May Cry 5 koncert, új Rage 2 trailer, megleshetjük az Ancestors: The Humankind Odyssey játékmenetét, visszatérhet a Crash Team Racing, mondanak valamit a Fortnite-ról, bejelentik az új Dragon Age-t, illetve Far Cry-t, valamint az Obsidian is bemutat valamit. Itt követhetitek majd a streamet:

Természetesen ahogy megtörténnek a bejelentések, hírt adunk róluk a főoldalon is. Tartsatok velünk!

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/the-game-awards/the-game-awards-2018-256735.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dragons: Dawn of New Riders teszt - nem csak a gyereknek lesz jó

Dragons: Dawn of New Riders teszt – nem csak a gyereknek lesz jó

Nincs túl jó híre a filmek alapján készült játékoknak, ez sok év keserű tapasztalatából kinőtt …