2019. március 25., hétfőMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / The Game Awards 2018 – mozgásban a multis túlélőjáték, a Scavengers

Hirdetés

The Game Awards 2018 – mozgásban a multis túlélőjáték, a Scavengers

A Midwinter Entertainment a The Game Awardson mutatta meg a Halo 5: Guardians Warzone-ját jegyző fejlesztők csapatalapú, többjátékos túlélőjátékát. 

A Scavengersben több különböző csapat harcol az MI ellenfelek ellen és mellett. Egyrészt a játékosoknak különböző kasztokba kell csoportosulniuk, hogy együtt dolgozhassanak és megoldhassák a harci rejtvényeket minden körben, mivel a játék világában minden meg akarja ölni őket, beleértve a környezetet és a benne élő lényeket is. Másrészt a kooperáció csak a természet erőivel szemben működik, így az együttműködés végeztével simán egymás ellen fordulhatnak a korábbi szövetségesek. Van már rövid ízelítő is hozzá: 

A Scavengers valamikor jövőre lesz kipróbálható, az érdeklődők a hivatalos honlapon jelentkezhetnek tesztelőnek. Nektek bejön a koncepció?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/the-game-awards/the-game-awards-2018-scavengers-trailer-256791.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A hype pszichológiája - miért pörgünk rá őrülten egy játékra?

A hype pszichológiája – miért pörgünk rá őrülten egy játékra?

Soha életemben nem szerettem volna még semmit sem annyira, mint ezt a játékot. Ez a …