2018. december 12., szerdaMa Gabriella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.12. Gabriella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / The Game Awards 2018 – konzolokra és mobilokra költözik a Dauntless

Hirdetés

The Game Awards 2018 – konzolokra és mobilokra költözik a Dauntless

A Dauntless egy ingyenesen játszható MMO coop szörnyvadász játék, ami a Monster Hunter sorozattol örökölte az alapjait. Egyelőre csak PC-re érhető el, de ez hamarosan változni fog, első körben az Xbox One és PlayStation 4 verziók megjelenésével.

A játék 2019. áprilisában először átköltözik az Epic Game Store-ba, aztán befut a két nagy konzolra. Ezt követően az év későbbi szakaszában jön majd a Nintendo Switch és mobilos változatok megjelenése is. Minden platformot összeköt a One Dauntless rendszer, ami gyakorlatilag a cross-platform cross-save megoldás neve lesz. Bármikor, bárhol játszhatunk majd haverjainkkal, a választott eszköztől függetlenül, és akárhová megyünk, a mentéseinket mindig vihetjük magunkkal. A rendszer pont úgy működik majd, mint a Fortnite-ban.

Akit esetleg érdekel a játék, annak érdemes most benéznie, mivel a Dauntless pont tegnap kapott egy nagy téli frissítést, ami egy új szörnyeteget is behozott.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/the-game-awards/dauntless-konzol-mobil-megjelenes-256800.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Once Upon a Deadpool - tisztelet jár a Nickelbacknek

Once Upon a Deadpool – tisztelet jár a Nickelbacknek

Bár nálunk nem kerül mozikba a családbarát Deadpool 2, azaz a Once Upon a Deadpool, …