2019. június 27., csütörtökMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
2019.06.27. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 291,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Tannenberg – kiderült a megjelenési dátum

Hirdetés

Tannenberg – kiderült a megjelenési dátum

Habár a Battlefield 1 egy nagyon szórakoztató első világháborús játék lett, a Dice erőfeszítései ellenére sokan belekötöttek a történelmi hitelességbe, ami valóban egy problémás kérdés ebben az esetben, hiszen míg maga a téma érdekes, a csapatnak meg kellett oldania, hogy érdekessé tegyen egy olyan konfliktust, amiről a legtöbb embernek a patthelyzetek jutnak eszébe.

Most a BF1 és a Verdun után egy újabb kihívó igyekszik megörökíteni ezt a korszakot, ráadásul az M2H és a Blackmill Games műhelyében készülő Tannenberg egyáltalán nem próbál kompromisszumokat kötni, a fejlesztő egy teljesen autentikus élményt ígérnek a játékosoknak.

A játékot egyébként Early Accessben már most is ki lehet próbálni, viszont a fejlesztők most bejelentették, hogy február 13-án hivatalosan is megjelenik a teljes változat. A megjelenést egy játékbeli eseménnyel ünneplik majd meg, valamint az is kiderült, hogy a fegyverletétel századik évfordulóját két perc csenddel ünnepli majd játék.

A megjelenést bejelentő videóban egyébként a bolgár hadsereg is feltűnik, ami azért lényeges, mert a fejlesztők korábban már kiemelték, hogy a játékban leginkább a kevésbé ismert keleti frontot szeretnék bemutatni, ami sokkal mozgalmasabb volt, mint az állóháborúban rekedt nyugati front. A játék egyébként most a bejelentés alkalmából le is van árazva a Steamen, szóval ha érdekesnek hangzik a számotokra, akkor most mindenképpen érdemes lehet lecsapni rá.

Hirdetés

Nektek hogy tetszik? Érdekelnek a tökéletesen autentikus játékok vagy fontosabb, hogy szórakozató legyen?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/m2h-blackmill-games-tannenberg-megjelenes-255579.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Batman játékos szinkronhangja egy új Arkham játékot szeretne

Bár a Rocksteady nagyon dolgozik valamin és a Warner Bros. Montréal is serénykedik egy rejtélyes …