2019. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
2019.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Szeretnél ingyen bejutni a PlayIT-re? Van 20 páros és 2 VIP jegyünk!

Hirdetés

Szeretnél ingyen bejutni a PlayIT-re? Van 20 páros és 2 VIP jegyünk!

Mint arról remélhetőleg valamilyen formában, akár nekünk köszönhetően értesültetek, november 17-18-án ismét PlayIT lesz Budapesten, mely két napon át, rengeteg programmal vár titeket. Hogy mikkel, arról már írtunk nektek az elmúlt napokban és írni fogunk még a következőkben is, minden infót megtaláltok PlayIT aloldalunkon.

Persze úgy a legélvezetesebb a rendezvény, ha az ember részt vesz rajta, és ebben szeretnénk most segíteni. Egyetlen, tök egyszerű kérdés megválaszolásával tiétek lehet a 20 db, a vasárnapi napra szóló páros belépő egyike, két helyes válaszolót pedig egy-egy PlayIT Special Guests VIP jeggyel lepünk meg, melyek egyikével a Harry Potterben szereplő Devon Murray-vel, a másik a Trónok harca Éjkirályával, Vladimir Furdikkal találkozhattok, hogy dedikáltassatok, közös képet készíttessetek, részt vehessetek az előadáson, amiken ők is ott lesznek – és persze élvezhessétek a PlayIT minden egyéb programját is.

A válaszokat november 14-én éjfélig várjuk egy “PlayIT Budapest jegyet akarok!” tárgyú, a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre küldött levélben, a kiértesítés november 15-én lesz.

A kérdés a következő:

Hirdetés

Melyik rendezvényközpont ad helyet a november 17-18-án zajló PlayIT-nek?

a) Hungexpo

b) Millenáris

c) BOK csarnok

A játékban való részvétel feltétele az e-mail helyes tárggyal való elküldése a megadott e-mail címre. A nevezők e-mail címeit csak és kizárólag a nyertesek kiértesítésére használjuk, és a játék végeztével töröljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/playit/playit-jegy-ingyen-255612.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Valaki elkészítette egy Final Fantasy VII Remake demót a Dreamsben

Valaki elkészítette egy Final Fantasy VII Remake demót a Dreamsben

A Media Molecule Dreams című csodájában a játékosok végtelenül kreatívak lehetnek, és olyan pályákat (vagy …