2019. március 23., szombatMa Emőke napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.03.23. Emőke Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 315,00 Ft | USD: 279,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Szavazz: szerinted melyik játék érdemli az Év Játéka címet?

Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik játék érdemli az Év Játéka címet?

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy a szerkesztőség tagjai között ne lenne egyetértés abban, hogy az idei év remek címei között a God of War tényleg kiemelkedő alkotás volt, ugyanakkor például Duncan egészen biztosan a Red Dead Redemtion 2-re tette volna voksát, Chava szíve az idei Assassin’s Creed felé húz, Csirkének pedig kicsit fáj, hogy a Spider-Man egy díjat sem zsebelt be. De mi a helyzet veletek?

Most éjjel hirdették ki a The Game Award nyerteseit, ennek kapcsán szeretnénk megtudni a véleményeteket arról, hogy az Év Játéka díja jó helyre ment-e, hogy látjátok a mezőnyt (ami elég erős volt, lássuk be). Szavazzatok és mondjátok el kommentben, mit gondoltok!

Forrás:
https://www.gamestar.hu/the-game-awards/the-game-awards-ev-jateka-szavazas-256801.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mortal Kombat 11 - Noob Saibot és egy másik régi ismerős is benézett

Mortal Kombat 11 – Noob Saibot és egy másik régi ismerős is benézett

Még ezekben a percekben is zajlik a Chicago Comic and Entertainment Expón a NetherRealm panelbeszélgetése, a belengetett …