2020. május 28., csütörtökMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 318,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Játék / System Shock 3 – félig kész a játék, új kiadót keresnek

Hirdetés

System Shock 3 – félig kész a játék, új kiadót keresnek

Ahogy az már korábban kiderült, a Starbreeze és a System Shock 3 fejlesztéséért felelős Otherside Entertainment útjai elváltak. Warren Spector nagy örömmel jelentette, hogy ez nem sokban befolyásolta a munkát, és a fejlesztés már közelebb van a végéhez, mint az elejéhez.

Ahhoz azonban, hogy a játék ténylegesen felkerüljön a boltok polcaira, most kiadói segítséget keresnek. A dizájner szerint nem lesz gond az új partner megtalálásával.

“Barátságosan elváltunk a Starbreeze-től, ami azt jelenti, hogy éppen új kiadót keresünk. A System Shock sorozat korábbi sikereinek és a fejlesztés állapotának köszönhetően bőven akad érdeklődő. A helyzet egyébként nem befolyásolta a munkát. A csapat a szokott rendben dolgozik a projekten.”

Őszintén reméljük, hogy tényleg így van, és az öreg Warren nem csak marketingszöveget liheg az arcunkba. Elmondása szerint a folytatás hű maradt az eredeti epizódokhoz úgy, hogy új elemeket is behozott a megszokott játékélménybe. Nagyon szeretnénk látni végre, hogy ez hogyan is néz ki a gyakorlatban.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/system-shock-3-otherside-entertainment-kiado-260875.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …