2019. június 20., csütörtökMa Rafael napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
2019.06.20. Rafael Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 289,00 Ft
Kezdőlap / Játék / System Shock 3 – félig kész a játék, új kiadót keresnek

Hirdetés

System Shock 3 – félig kész a játék, új kiadót keresnek

Ahogy az már korábban kiderült, a Starbreeze és a System Shock 3 fejlesztéséért felelős Otherside Entertainment útjai elváltak. Warren Spector nagy örömmel jelentette, hogy ez nem sokban befolyásolta a munkát, és a fejlesztés már közelebb van a végéhez, mint az elejéhez.

Ahhoz azonban, hogy a játék ténylegesen felkerüljön a boltok polcaira, most kiadói segítséget keresnek. A dizájner szerint nem lesz gond az új partner megtalálásával.

“Barátságosan elváltunk a Starbreeze-től, ami azt jelenti, hogy éppen új kiadót keresünk. A System Shock sorozat korábbi sikereinek és a fejlesztés állapotának köszönhetően bőven akad érdeklődő. A helyzet egyébként nem befolyásolta a munkát. A csapat a szokott rendben dolgozik a projekten.”

Őszintén reméljük, hogy tényleg így van, és az öreg Warren nem csak marketingszöveget liheg az arcunkba. Elmondása szerint a folytatás hű maradt az eredeti epizódokhoz úgy, hogy új elemeket is behozott a megszokott játékélménybe. Nagyon szeretnénk látni végre, hogy ez hogyan is néz ki a gyakorlatban.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/system-shock-3-otherside-entertainment-kiado-260875.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ezek voltak szerintünk az E3 legjobb játékai

Ezek voltak szerintünk az E3 legjobb játékai

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az idei Electronic Entertainment Expo nem volt különösen izgalmas, de betudjuk …