2019. szeptember 16., hétfőMa Enikő napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.16. Enikő Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Hirdetés

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast és a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is érkezik Nintendo Switchre, majd a prezentáció után a Lucasfilm bejelentette, hogy PS4-re is ellátogatnak a játékok. Reménykedünk az Xbox-ban is, de ott most a generációváltásig szünetel a visszafelé kompatibilitás programja.

Arra nemigen volt példa, hogy mindenféle előzetes hírverés vagy szivárgás nélkül jelentsenek be egy alkotást a messzi-messzi galaxisból, a jelek szerint azonban most ez történt, igaz nem új címekről beszélünk. A Jedi Outcast kétségtelenül az egyik legjobb Star Wars játék, ami valaha napvilágot látott, és nemsokára Nintendo Switchen és Playstation 4-en is kipróbálhatják azok, akiknek valamiért kimaradt. A Jedi Academy – ami nem tudott felérni elődje zsenialitásához, de azért még mindig egy remek játék volt – valamikor 2020-ban fut be szintén a fent említett két platformra.

Mindkét játék támogatja majd a Switch tulajoknak a mozgásérzékelős célzást a Joy-Conokkal, aminél kevés szórakoztatóbb dolgot tudunk elképzelni. A Jedi Academyhez multiplayer mód is érkezik, ez már csak azért is jó, mert ebben a játékban kapott helyet az egyik legjobb harcrendszer, ami még mai szemmel is szórakoztató móka lesz majd közösségben.

Ti kipróbáljátok majd újra valamelyiket?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hoskori-leletek/jedi-outcast-jedi-academy-switch-ps4-267956.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Code Vein - csak a konzolosok kaptak demót

Code Vein – csak a konzolosok kaptak demót

Csirkének még a nyár elején lehetősége nyílt a zárt bétateszt keretében kipróbálni a Bandai Namco …