2018. december 16., vasárnapMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Stranger Things – már megvan a befejezés is

Hirdetés

Stranger Things – már megvan a befejezés is

Bár a Telltale Games Stranger Things játékát valószínűleg már soha nem láthatjuk, jövőre visszatér a sorozat a Netflixre a harmadik évaddal, így a rajongók nem maradnak tartalom nélkül. A széria egyik fontos szereplője, David Harbour most elárult néhány új részletet a folytatásról. 

Harbour a CNET-nek adott interjújában megnyugtatta a rajongókat, hogy a harmadik felvonás után sem fognak hagyni elvarratlan szálakat, legyen akár négy vagy öt szezonról szó, de szépen le fogják zárni az évadokon átívelő narratívát – ahogyan tette azt az Egy új remény, A Birodalom visszavág és A jedi visszatér is. 

A színész azt nem erősítette meg, hogy a sorozat hány évadot fog megélni, viszont azt elárulta, hogy a harmadik etap a 85′-ben megjelent filmklasszikusokra tartalmaz majd utalásokat (a Vissza a jövőbe is ekkor mutatkozott be, csak mondjuk). Elmondása szerint izgalmas események várnak a rajongókra, mivel olyan területekre merészkedtek, ahová nem merészkedtek korábban. Sokat kockáztatnak, de reményeik szerint ez kifizetődik majd.

Valamikor 2019-ben kiderül, hogy mivel készülnek Harbourék. Várjátok már?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/stranger-things-david-harbour-interju-255809.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Akihabara, a Távol-Kelet gamermennyországa

Akihabara, a Távol-Kelet gamermennyországa

Japánt sokszor a nagyon furcsa és nyugati ember számára nehezen értelmezhető játékok otthonaként említik, miközben …