2019. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
2019.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 290,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Steam Link Anywhere – bárhonnan játszhatjuk majd játékainkat

Hirdetés

Steam Link Anywhere – bárhonnan játszhatjuk majd játékainkat

Már bizonyos tévék is támogatják a Steam Link alkalmazást, melynek használatával a gépünkön futtatott játék képét átlőhetjük távolabbi megjelenítőkre, így a nappaliból is játszhatunk anélkül, hogy közvetlenül a tévére kötnénk a masinát.

Eddig ez csak akkor működött, ha a PC és az eszköz, amire streameltünk, ugyanazon hálózatra volt csatlakoztatva, a Steam Link Anywhere-rel viszont már nincs ilyen megkötés. A legfontosabb, hogy gyors és megbízható legyen a net mind a küldő, mind a fogadó oldalon. Aki szeretné kipróbálni, annak a Steam béta kliens március 13. utáni kiadására van szüksége, valamint vagy egy Steam Link eszközre, vagy valamire, ami futtatja az alkalmazást (akár az androidos vagy a Raspberry Pi-s program is megteszi). Az eszközöknél az Other Computert kell keresni.

A Valve azt is bejelentette, hogy a Steam Network Socketing API-kat – amiket a Dota 2 és a CS:GO is használ – elérhetővé teszi más fejlesztők számára, akik így a Valve saját hálózatán keresztül futtathatják játékaikat, mely elvileg megbízható és gyors kapcsolatokat garantál.

Próbáljátok ki a Steam Link Anywhere-t, aztán mondjátok el, hogy működik!

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/steam-lnk-anywhere-260765.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Anno 1800 teszt - korrekt iparosmunka

Anno 1800 teszt – korrekt iparosmunka

Tisztázzunk valamit már az elején: az Anno 1800 nem egy játék. Legalábbis nem abban az …