2019. december 16., hétfőMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Star Wars: The Rise of Skywalker – képregény-sorozat vezeti fel a finálét

Hirdetés

Star Wars: The Rise of Skywalker – képregény-sorozat vezeti fel a finálét

Pontosan öt hónap van hátra Star Wars: The Rise of Skywalker premierjéig, úgyhogy lassan biztosan felpörög a Lucasfilm marketinggépezete is a film kapcsán. A bemutató napjáig viszont nemcsak az előzetesekből következtethetünk majd arra, hogy mire számíthatunk a Skywalker-saga záróepizódjában, hanem egy rövid képregény-sorozatban is viszontláthatjuk az új trilógia szereplőit.

A Star Wars: The Rise of Skywalker – Allegiance érkezését a San Diegóban éppen folyó Comic-Conon jelentette be a Disney, azon kívül viszont, hogy a négy szám a kilencedik Star Wars film felvezetéseként szolgál majd, nem sok részletet tudtunk meg róla. Annyit elárultak, hogy a Marvellel közösen készül majd az Allegiance, így a történetet Ethan Sacks írja majd, aki például az Old Man Quill több száma mellett dolgozott már Star Wars képregényen is, a Galaxy’s Edge sztorik kitalálásában vett részt. A látványért pedig Luke Ross felel majd, aki Pókember, a Zöld Lámpás és Amerika Kapitány mellett Indiana Jones képregényes kalandjainak megrajzolásában is részt vett. Végül az októberben megjelenő miniszéria ízelítőjeként az alábbi artworköt tette közzé a Disney, amin szinte mindenki feltűnik, akinek várhatóan fontos szerepe lesz a Star Wars IX-ben.

Ti elolvassátok majd?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/star-wars-the-rise-of-skywalker-elozmeny-kepregeny-bejelentes-comic-con-266067.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így röhög az internet az Xbox Series X fura formáján

Így röhög az internet az Xbox Series X fura formáján

A The Game Awardson mutatkozott be az eddig Project Scarlett néven futó konzolcsalád, az Xbox …