2019. április 19., péntekMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
2019.04.19. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 281,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Star Wars: The Old Republic – új sztorit és két bolygót is hoz az Onslaught kiegészítő

Hirdetés

Star Wars: The Old Republic – új sztorit és két bolygót is hoz az Onslaught kiegészítő

Igen, a Star Wars: The Old Republic még mindig működik, és az EA úgy látja, érdemes hozzá tartalmat gyártani. Igaz, hogy a 2016 decemberében megjelent Knights of the Eternal Throne óta nem kaptak semmi érdemlegeset a játékosok, de most jön a kárpótlás.

Szeptemberben jelenik meg, és minden előfizető számára ingyenes lesz az Onslaught. A Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom között kiújuló háború közepébe fogunk csöppenni, ahol eldönthetjük, lojálisak maradunk-e a korábban választott oldalhoz, vagy árulóként segítjük a másik oldal győzelmét. Két új bolygóra visz majd az utunk: az egyik a dzsungeles Onderon, a másik a hivatalosan töltőállomásként funkcionáló, egyébként csempészek, kalózok, zsoldosok, kereskedők és menekültek által lakott Meek-Sha. Lesz egy új Flashpoint a Corellián, illetve egy új Operation a Dxunon, az Onderon legnagyobb holdján. Ezeken felül növelik a szintkorlátot, lesznek új képességek, és újradolgozzák a tárgyak rendszerének működését; lesz egy új kategória, az egész buildet meghatározó taktikai cuccoké. A tárgyszetteket bárhogy megszerezhetjük majd: PvE, PvP, Galactic Command és Crafting során egyaránt.

Várjuk a további fejleményeket. Mit szóltok ahhoz, hogy új tartalmak jönnek az SWTOR-hoz?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/star-wars-the-old-republic-onslaught-262001.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fade to Silence - hangulatos trailerrel készülünk a megjelenésre

Fade to Silence – hangulatos trailerrel készülünk a megjelenésre

A Fade to Silence egy posztapokaliptikus, fagyos világba kalauzol minket, ahol főhősünkkel túl kell élnünk …