2020. május 29., péntekMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.05.29. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Star Wars: Knights of the Old Republic – nem készülhet el a rajongói remake

Hirdetés

Star Wars: Knights of the Old Republic – nem készülhet el a rajongói remake

Lelkes rajongók úgy gondolták, ha már hivatalos remaster nem készül, ők majd átpakolják a Knights of the Old Republic-ot Unreal Engine 4-re. Természetesen végig számítottak arra, hogy ezt a LucasFilm nem fogja díjazni, de ez nem vette el a kedvüket a munkától az elmúlt két évben.

A jogtulajdonos 2018. október 8-án küldött egy levelet a Poem Studiosnak, melyben azt írta, hogy bár értékeli az elhivatottságot, sajnos engedély és licenc nélkül nem használhatók a LucasFilm szellemi tulajdonai, így a Star Wars-os képi elemek sem. Emellett a projekt félrevezető lehet, azt a látszatot keltheti, hogy a cégnek köze van hozzá. Minden kódot és a játékhoz kapcsolódó anyagot meg kell semmisíteni, és a fejlesztést azonnal leállítani.

Sajnáljuk, hogy így alakult, de várható volt. Reméljük legalább egy hivatalos remasterrel vagy folytatással kárpótolva leszünk.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hoskori-leletek/star-wars-knights-of-the-old-republic-apeiron-remake-254477.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Egy Denuvo bug miatt nem indul a Star Wars Jedi: Fallen Order és a WWE 2K20

Emlékeztek még az Y2K-ra, a 20 évvel ezelőtti hatalmas hisztériára, amikor rengetegen tartottak attól, hogy …