2019. február 23., szombatMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.23. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 317,00 Ft | USD: 280,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Star Wars Battlefront II – ez vár ránk tavaszig

Hirdetés

Star Wars Battlefront II – ez vár ránk tavaszig

Egy darabig még nem lesz új Star Wars játék, a DICE a Battlefront II-vel foglalkozó részlege viszont folyamatosan adja ki a frissítéseket. Még sokáig tart a klónháborús szezon.

Október folyamán megérkezik Grievous tábornok kétféle kinézettel, az N1 Starfighter hajó, illetve változni fognak a Hero Health Star Cardok, amiből minden hős egyet vehet fel.

Novemberben Obi-Wan Kenobi is beugrik, nála is kétféle skin közül választhatunk (az egyiket meg kell vásárolni), és Grievous is kap egy harmadik külsőt. Bekerül a Galactic Assault módban játszható Geonosis, a STAP, a Baric Speeder és az AT-TE járművek, valamint a 212-es klónok páncélzata.

Decemberre semmilyen újdonság nem várható, mert a csapat inkább a januári és februári tartalmak előkészítésére fókuszál. Januárban jön Dooku gróf kétféle változatban, egy skin Obi-Wanhoz, és a Coruscant Guard klónkatona felszerelés, majd februárban a szintén kétféle ruhában harcba vihető Anakin Skywalker, az 501-es légió klónjai, valamint egy új mód, amiben pontokat foglalhatunk és hajókat szedhetünk le.

Hirdetés

Feltehetően március-április környékén indul a következő szezon, de még nem tudjuk, mire húzzák fel. Várjuk szeretettel.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/star-wars-battlefront-ii-roadmap-254079.html
*Amennyiben módosult kérem jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halo Infinite - jöhetnek a szerepjátékos elemek?

Halo Infinite – jöhetnek a szerepjátékos elemek?

A Thurrott nevű tech oldal egyik munkatársa Brad Sams a legjobb információ forrás a következő …