2019. december 16., hétfőMa Etelka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.16. Etelka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Star Trek: Picard – több régi kedvenc is felbukkan az első előzetesben

Hirdetés

Star Trek: Picard – több régi kedvenc is felbukkan az első előzetesben

Ha vidám kurjantások vernének fel bennetek a mai éjszaka folyamán, akkor nem kell megijedni, mindössze valószínűleg arról van szó, hogy lakik a környéken pár keményvonalas Star Trek-rajongó, és történetesen pont megnézték az új Star Trek: Picard sorozat első kedvcsináló videóját. 

A nemrég közzétett Star Trek: Picard teaser ugyanis maximumra járatja a fan service-t. Nem elég, hogy újra láthatjuk akció közben a Star Trek kánon egyik, ha nem legkedveltebb kapitányát, valamint felbukkan pár izgalmas új szereplő, de olyan régi nagy kedvencek is feltűnnek ebben a több mint két perces videóban, mint sokak legkedvesebb androidja, Data (Brent Spiner), vagy épp a borg kollektívából kiszakított Hétkilenced (Jeri Ryan), de a Comic-Con Star Trek Universe paneljén kiderült az is, hogy a sorozatban szerepel William T. Riker (Jonathan Frakes), és Deanna Troi tanácsadónő (Marina Sirtis) – Frakes egyébként a széria harmadik és negyedik része esetében a rendezői székbe is becsücsül. Csapjatok rá gyorsan a nagy Play gombra, ezt a videót látni kell! Említettem már, hogy egy méretes borg kocka is van benne?

A Star Trek: Picard 2020-ban fog elstartolni az Amazon Prime-on, mi pedig nem is várhatnánk jobban. Titeket mennyire varázsolt el az első előzetes?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/star-trek-picard-teaser-266084.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így röhög az internet az Xbox Series X fura formáján

Így röhög az internet az Xbox Series X fura formáján

A The Game Awardson mutatkozott be az eddig Project Scarlett néven futó konzolcsalád, az Xbox …