2018. december 14., péntekMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
2018.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 284,00 Ft | CHF: 286,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Spider-Man – hangulatos trailert kapott a Turf Wars DLC

Hirdetés

Spider-Man – hangulatos trailert kapott a Turf Wars DLC

A Fekete Macskát felvonultató sztoricsomag, a The Heist izgalmas és fordulatos történetet kínált, csakhogy az események folytatásához be kell szereznünk a további DLC-ket, így a második felvonást is. 

Az Insomniac Games most megmutatta az új DLC, a Turf Wars első kedvcsinálóját, amelyben egy új gonosz, Hammerhead (Kalapácsfej) teszi próbára Pókember képességeit. Emberünk a szervezett bűnözés egyik prominens alakja, aki háborút folytat a többi donnal, méghozzá a Silver Sable cégétől ellopott high-tech felszereléseket felhasználva. Peter Parkernek és Yuri Watanabének össze kell fognia, hogy véget vessenek a New York utcáin elharapódzó erőszaknak. 

A Turf Wars vadonatúj sztoriküldetéseket, bázisokat, bűncselekményeket, kihívásokat és trófeákat tartogat a játékosoknak, valamint tartalmaz három további ruhát is (a Spider-Armor MK I-et, a mangás Spider-Clant és a klasszikus Iron Spider páncélt a képregényekből) – ezek közül az elsőt és az utolsót sokan hiányolták az alapjátékból is. Vessetek rájuk egy pillantást: 

A Spider-Man: Turf Wars megjelenése november 20-án várható, kizárólag PS4-re (a harmadik DLC, a Silver Lining pedig valamikor decemberben érkezhet meg). 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/spider-man-turf-wars-trailer-255763.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mortal Kombat 11 - Spawn is csatlakozhat?

Mortal Kombat 11 – Spawn is csatlakozhat?

Ahogyan az nemrég kiderült a Mortal Kombat 11 új részleteiből, a NetherRealm Studios következő verekedős …